אחסון אתרים


אחסון אתרים בחינם

הקמת אתר? ההוצאות גדולות ואתה מחפש קצת לחסוך? אחסון אתרים בחינם זה לא הפתרון !!!

לקבל דברים בחינם זה נפלא, אבל במקרים רבים (כמו אחסון אתרים בחינם) כדאי לבדוק היטב לפני שמקבלים מתנות חינם עבור שירותים ומוצרים. תחום אחסון אתרים בחו”ל ובישראל הוא בדיוק הדוגמא הטובה לכך שלא תמיד צריך להגיד “כן” לשרות שניתן לנו בחינם. בכתבה זו נאיר את עיניהם של כל מי שחושבים, כי ניתן להשתמש בשירות אחסון אתרים בחינם ולאחסן אתר אינטרנט על שרת “חינמי”, ולקבל שירות איכותי וטוב כמו אחסון אתר בתשלום.

כמה חוסכים?כמה עולה אחסון אתרים בחו”ל או בישראל שאינו בחינם?

לפני שאנחנו מונים את הסיבות, מדוע לא כדאי לקבל אחסון אתרים חינם, כדאי להבין ראשית, מהו בכלל התעריף של אחסון אתר בחו”ל או בישראל, כדי שנבין כמה אם בכלל אנו חוסכים. אז ככה, אחסון אתרים בחו”ל הוא הזול והמומלץ מבין השניים, כאשר תוכלו למצוא חבילות מכובדות בהחלט של אחסון במחירים של 5-6 דולר בחודש (להשוואת מחירי אחסון בחו”ל – לחץ כאן). אחסון אתרים בחברות אחסון ישראליות עולה יותר, ויכול להגיע ל- 50-60 ₪ לחודש לחבילה סטנדרטית. כלומר במקרה היקר ביותר, אחסון אתרים יעלה לכם 600-700 ₪ בשנה, ובמקרה של שרתי אחסון בחו”ל מדובר בהוצאה של 300 ₪ בשנה לערך בלבד. כלומר, איך שלא נסתכל על זה, אנו מדברים על הוצאה קטנה יחסית, שאינה משמעותית במסגרת ההוצאות השוטפות של עסק, קטן ככל שיהיה. אם בכל זאת, זו נראית לכם הוצאה מיותרת, לפניכם מספר סיבות מרכזיות המצביעות על אחסון אתרים בחינם כשרות שאינו כדאי לבעל אתר.

למה שיתנו לנו אחסון בחינם?

בעידן של היום קשה מאוד למצוא מוצר או שירות שניתן חינם כך סתם וללא סיבה. יש הרבה מוצרים בחינם אבל תמיד יש סיבה מדוע המוצר ניתן חינם, פרסום, יחסי ציבור וכו’. מאחורי כל שרות חינם מסתתרת סיבה, וגם בנושא אחסון אתרים בחינם יש סיבה. אם כך, רגע לפני שאתם רצים לאחסן את האתר בחינם, כדאי לבדוק מה הסיבה האמיתית שנותנים לכם אחסון אתרים בחינם. לצורך זה נשאלות 2 שאלות מרכזיות:

1.אם חברת אחסון אתרים מספקת לכם אחסון אתר בחינם – ממה היא מתקיימת? ומהיכן היא מביאה את הרווחים?

2.האם חברת אחסון אתרים בחו”ל או בישראל שמספקת שירות אחסון אתרים בחינם, נותנת לכם את אותם תנאים ורמת שירות כמו חברת אחסון אתרים בתשלום?

והתשובות…

1.חברות אחסון אתרים יכולות לספק שירות חינם, כיוון שהן מפיקות את הרווחים שלהן ממכירת שטחי פרסום באתר שלכם!!. כלומר, הם אכן יאחסנו את האתר שלך על שרת שלהן, אך האתר שלכם “יזכה” לתפאורה, שאינה קשורה אליכם כלל, בדמות פרסומות שונות שקופצות ותופסות את עינו של הגולש, שיבקש לבקר באתר שלכם. אז אם תהיתם למה אתם מקבלים אחסון חינם – פרסומות הן התשובה לכך. מדובר בשילוב פרסומות, המתבטא בשימוש בפריימים, חלונות קופצים ועוד שלל מרכיבים, שללא ספק פוגעים בתדמית האתר שלכם. יתרה מכך, חברות אחסון אתרים בחינם נוהגות לבצע מעקב אחר היקף התעבורה בכל אתר לו הן מספקות אחסון חינם, ובמידה והבדיקות מעלות תמונה בה האתר אינו כה פופולארי ברשת – הן מפסיקות במקרים רבים את השרות, כיוון שאין חשיפה מספקת לפרסומות שהן מטמיעות באותו אתר.

2..ומה קורה עם היקף השירותים שתקבלו מחברת אחסון אתרים בחינם? כאן צפויה לכם אכזבה גדולה. שרות החינם הזה מוגבל מאד, ואינו דומה כלל להיקף השירותים והחבילות שתוכלו לקבל אצל חברות אחסון אתרים בחו”ל או בישראל בתשלום:

קיימת הגבלה של שטח האחסון, וכן הגבלה על היקף תעבורת הגולשים באתר.

השרתים עמוסים – צפו לכך שהאתר שלכם יעלה לאט.

התמיכה הטכנית של חברות אחסון אתרים בחינם מאד מצומצמת. הם אינם מתחייבים כלל לתמיכה, וברוב המקרים לא יהיו זמינים עבורכם בעת תקלה. קיבלת אחסון בחינם ואתה רוצה גם תמיכה??

פרסומות- האתר שלכם יהיה מלא בפרסומות של חברת האחסון – זה מציק ומפריע לגולשים שלך.

רוב חברות אחסון בחינם מגבילות את השימוש בשפות צד שרת כגון : PHP, ASP, CGI, Perl ודומיהן.

ועכשיו, נחזור לחלק הראשון של המאמר. כאמור עלות אחסון אתרים בחו”ל עומדת על שקלים בודדים בכל חודש, ועלות אחסון אתרים בישראל עומדת על כמה עשרות שקלים בודדות. חישבו היטב – האם סכום שולי כל כך שווה את עוגמת הנפש שיכולה להיגרם לכם, מעבר לחוסר המקצועיות והתדמית הירודה שיזכה לה אתר שנמצא תחת שרת חינמי? נראה לנו שהתשובה ברורה. אחסון אתרים בחינם – עולה לכם ביוקר!

לחץ כאן להשוואת מחירי אחסון אתרים בחו”ל

חברה דירוג מחיר מידע
hostpapa1 98% 4.95$ לפרטים
ix 98% 3.95$ לפרטים
hgat 97% 4.95$ לפרטים
lunarpages 96% 4.95$ לפרטים

godaddy
95% 7.95$ לפרטים
bh 92% 6.95$ לפרטים
fastdomain 90% 6.95$ לפרטים
fatcow 86% 5.5$ לפרטים
hm 84% 6.95$ לפרטים
myhosting 83% 5.95$ לפרטים

 

מאמרים וסקירות


Save Up to 90% on SSL Certificates from Go Daddy!

קרא מאמרים נוספים